Elhangzott 2011. március 9-én a Hősök terén.

Fokhagymagyar testvéreim!

A levegőben érezni a mai nap nagyságát. Ma, március 9-én végre nyilvánosság előtt beszélhetünk a XXI. századi magyar történelem első, igazi radikális mozgalmának megalakulásáról. Meghatottan állok most itt előttetek. Pár hét alatt egy kisszámú, de a felsőbb ideológiához annál hűebb emberekből álló tábor megvalósította azt, amiről sokan álmodni sem mernek: a borzasztó ellenszél ellenére létrehozott valami Újat. Mert igenis, uraim és hölgyeim: örömmel jelenthetem be, hogy a kizsákmányolt kisemberek védelmezője, a Magyar Fokhagymafront megkezdte működését!

Az igény régóta létezett: mi, nyitott szemmel járók nap mint nap tapasztaljuk saját életeinkben az elnyomást. Ha látni nem is látjuk, de nulladik szemünkkel érezzük hatását a nyugati lila- és a keleti vöröshagymák fejünk fölötti, világméretű konspirációjának. A televízió, a színház a lilahagymák által sztárolt vámpírokkal van tele, az illetlenül nagy és “occószága” miatt menő kínai foktalanhagymák egyre nagyobb területet hódítanak meg önző céljaiknak, az üzletekben pedig elburjánzottak az olyan nemzetidegen fűszerek, mint a curry vagy az oregánó. Ez tarthatatlan!

Hosszú út vezetett el idáig, ám hisszük, hogy megérte. Az elmúlt hetekben zajlott toborzókörutjaink során sikerült föltérképeznünk a magyar társadalom igényéit. Elvárásainkat fölülmúlta az, ahogy lélegzet után kapkodó fuldoklóként könyörgött segítségért hozzánk az utca embere. Mi pedig igenis segíteni fogunk! Senki más, csak mi testesítjük meg a magyar fokhagyma és az igazság ügyéért zajló össznemzeti törekvést! Eljött az ideje, hogy kimondjuk: a külföld megbukott!

Az egész világra nehéz idők jönnek a nyugati és keleti hagymák manipulációnak következtében. Ahogy Németországban sikeres harcba kezdett a Német Almák Frontja az idegenek ellen, úgy fogja a mi küzdelmünket is siker koronázni: nem vagyunk egyedül a felismeréssel! A társadalom fizikálisan és mentálisan is védtelen, egy olyan új erőre van szüksége, ami elvezeti az Új Világ felé – és ez az új erő a Magyar Fokhagymafront.

Az ideológia nevében megragadnám az alkalmat, hogy ezennel bejelentsem következő tüntetésünket: március 15-én a lilahagymák által félrevezetett ifjúsággal egy időben és helyen fogunk tüntetni a médiatörvény szigorításáért és a köztársaság betiltásáért. Minden igazi fokhagymagyart várunk megmozdulásunkra!

Fokhagymagyarok!

Jól jegyezzétek meg ezt a napot, hogy unokáitoknak is büszkén mesélhessétek: jelen voltatok a Magyar Fokhagymafront első nyilvános megmozdulásán. A MAFOF Propaganda és Ideológiai Osztályának nevében köszönöm Schmidt Konstantinnak, a Német Almák Frontjának képviselőjének szívhez szóló beszédét és Böröndi Bencének, az Új Színház művészének gyönyörű szónoklatát.; köszönöm mindenkinek, aki Osztályunk munkáját megkönnyítendő munkájával segítette a mai nap sikerét és köszönöm mindenkinek, ma eljött és jelenlétével megtisztelt bennünket. Végezetül arra kérnék mindenkit, hogy tegye le az esküt a fokhagymagyar ideológiára.

Én, ____________ esküszöm -
hogy egész életemben hű maradok a fokhagymagyar eszmékhez -
hogy kitartóan fogok küzdeni -
a nyugati lila- és a keleti vöröshagymák nyomása -
a kínai foktalanhagymák vészes terjedése -
és a vámpírok kultúrrombolása ellen.
A fokhagyma ereje legyen velem!

Az igaz magyar fokhagymagyar!

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr332732706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása