A Propaganda és Ideológiai Osztály vezetőjének a tüntetésen elhangzott beszéde:

Fokhagymagyarjai e termőföldnek!

Ahogy múlik az idő, úgy lesz egyre rettegettebb és dicsőségesebb mozgalmunk, az egyedüli igazi hazai radikális erő, a Magyar Fokhagymafront. Az elmúlt hetekben a nyugati lilahagymák által manipulált magyarországi média farkát behúzó farkasként kiáltott ránk kígyót-békát, próbáltak minket összemosni a céklatermesztőkkel és voltak olyan gusztustalan próbálkozások is, amik azt terjesztették rólam, a Propaganda és Ideológiai Osztály vezetőjéről, hogy valójában én vagyok a nyugati lila hagymák bérence.

Ezekből a konstans támadásokból csak egy valamire következtethetünk: kezdenek félni tőlünk, a legújabb erőtől. A jelenlegi, a múltbeli és a jövőbeli pártoknak és politikai mozgalmaknak egyaránt van mitől tartani, mindenkit elszámoltatunk, amikor megszerezzük a hatalmat - mert igenis 2014-től Magyarországot a Fokhagymafront fogja irányítani!

Szagtársak!

Ennek fényében jöttünk ma ide, a Moszkva térre tüntetni. Mivel 2014-től úgyis mi leszünk a főnökök és minden teret híres magyar fokhagymatermelőkről ill. egyéb, a fokhagymához kapcsolódó fogalmakról fogunk elnevezni, megspórolandó az új táblák legyártását, azt követeljük, hogy Széll Kálmán tér helyett Fokhagyma tér legyen az új név. Követeljük, hogy a Főváros most azonnal lássa be a névváltoztatás szükségességét! Nem tűrhetjük tovább ezt a borzalmat, hogy Büdipest egyik legforgalmasabb köztere egy IDEGEN város nevét viselje! De az sem megoldás erre a katasztrofális állapotra, hogy egy olyan fokhagymátlan ember nevét kapja meg a tér, mint Széll Kálmán. Nemlétező magánlevelezéseiből egyértelműen kiderül, hogy utálta a fokhagymát, mert olyankor a kedvese sosem volt hajlandó csókolódzni vele. Aki ilyen megalázó módon közelíti meg a fokhagyma ügyét, az nem méltó arra, hogy teret nevezzenek el róla!

Mivel a forradalom leverésére fogalmazott petíciót épp akkor írta alá Kamus Albert - akit a retek- és újhagyma-szívűek Albert Camus-nek hívnak -, amikor az országos gyermekélelmezési vállalat jó fokhagymás mátrai borzas bordát adott minden fokhagymagyar, ám elnyomott gyermeknek, javaslatunk szerint ideje a Nyugati tér és a Keleti Pályaudvar átnevezése is Mátrai Borzas térre, illetve Borda pályaudvarra!

Engem pedig – követelem – nevezzenek át Bélára, mert sose szerettem az Ármint!

Moszkva tér, le veled,
Fokhagyma lesz a neved!

Sokáig éljen a Magyar Fokhagymafront!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr572915027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása