Felhívás

2011.04.30. 18:59

Szagtársak!

Vészhelyzet van, minden igaz fokhagymagyarnak cselekednie kell!
A nyugati lilahagymáknak bábként engedelmeskedő kormány meggondalatlanul szórja a kisemberek vagyonát a rendvédelmi dolgozók nyugdíjára. Másra való az adó!

Fejleszteni kell a fiatalok tájékozottságát fokhagymaügyileg. Föl kell hívni a figyelmet a magyar fokhagyma kiválóságára, a kínai foktalanhagyma silányságára, a vámpírok kultúrromboló tevékenységének nemzetellenes vonalára.

Mi, az egyedüli hazai radikális erő azt javasoljuk, hogy emeljék föl a rendvédelmi dolgozók nyugdíjkorhatárát 150 évre. Az megspórolt pénzt pedig forgassák a magyar fokhagyma PR-jára. A rendes fokhagyma-fogyasztók úgyis megérik ezt a dicső kort, akik pedig nem vesznek magukhoz e Szent Ételből legalább óránként egy gerezdet, azoknak semmi keresnivalójuk ebben a fokhagymás országban.

Találkozunk 2011. május 6-án – tiltakozzunk együtt a felelőtlen költekezés ellen! Ha nem értesz együtt követeléseinkkel, akkor is köztünk a helyed, mert tüntetni jó!

Részletek később.

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr822867478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása