A Magyar Fokhagymafront Júdea és Németország után újabb területre juttatta el igéjét, ezúttal Skandináviába. Fogadjátok szeretettel Svéd Nagykövetünk üdvözlőszövegét!  


 

Fokhagymagyarok!

Hosszas diplomáciai egyeztetések után ki lettem nevezve Svéd Nagyköveteteknek!
Kóstolgassátok meg ezt a szót, mit is jelent ez nektek? Mindannyian tudjuk, hogy mi, Svédmagyar Fokhagymák közelebb állunk a tiszta Árja Sumér Vitamindús Fokhagymákhoz, mint a keveredett magyar, már-már céklára hasonlító "fokhagymák". 

Rendkívül nagy megtiszteltetés, hogy a tiszta fokhagymafaj követeként, sőt NAGY-követeként szolgálhatlak tieteket, megtisztulásra vágyó egyedeket! Nem kétséges, hogy az a támogatás, amit a párton belül kapok, közel van ahhoz a hangulathoz, amit utoljára 1989-90-ben a rendszerváltásnál lehetett tapasztalni Magyarországon, vagy amit a Reichstag felgyújtásakor éreztem. A felszabadultság és a bátorság pillanata ez, mely a pártban is ehhez hasonló változásokhoz vezethet és fog vezetni!

Tudom most kicsinek és sérülékenynek érzitek magatokat, úgy érzitek, nem tudtok növekedni, nem tudjátok bukétokat kiterjeszteni másokra, mindig csak titeket basznak át ebben a kurva országban! Kár lenne tagadnunk, bajban vagyunk! Erkölcsi, morális, morálerkölcsi bajban vagyunk! Évtizedeken át elkorcsosult liberális-deviáns meg-seggpáva-tollasodott vonagló MÀS fokhagyma hulladékok szórták körétek a génmanipulált holland-külföldi trágyát! Nem csoda, hogy nem tudtatok növekedni, felséges odorotokat terjeszteni a világban.

Soha ne feledjétek, híveim, ez az erős hagymák világa! A tiszta Magyar fokhagyma bár ritka és kicsi... ..DE erős (úgy mint testvére a magyar kutyafasza paprika)! Míg a holland-kínai meg genetikailag felfújt és gyenge! Erős vezetéssel és öt éves fokhagyma tervünkkel mi győzünk! Mottónk: Nem kell beszarni, mi győzünk! 

Köszönöm a bizalmat!

A Nagykövet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr792954458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása