A Magyar Fokhagymafront Őszentsége, a Führerin áldásával 2011. augusztusában megszervezi az első fokhagymagyar fesztivált Büdipest belvárosában. Lesz igaz szagtársak által szolgáltatott koncert, standy-up comedy, gólyalábasok, dobosok, kenyérosztás – minden, ami kellőképpen öregbíti a Magyar Fokhagyma Egyedüli Igaz Képviselőit.
Mindez, az Egyetemes Népjólét nevében ingyen és bérmentve kerül megrendezésre.

E fenomenális rendezvény megszervezéséhez azonban kiadásokat kell elkövetnie nagy jövő előtt álló mozgalmunknak. Arra kérünk hát minden hithű szagtársat, hogy pénztárcájának méretéhez hűen támogassa a Magyar Fokhagyma Ügyét – jutalmul meghívjuk egy fokhagymás-zsíros kenyérre, nevét pedig Örök Dicsőség fogja övezni, és amint hatalomra kerülünk, elnevezünk róla egy utcát!

Bankszámla-számunk: 10918001-00000070-39640007 (név: Langer Ármin)

A Magyar Fokhagymafront vezetősége sk.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr1003073397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása