Csurka Istvánt főistennek!

2011.10.18. 11:22

Fokhagymagyarok!

Nem mehet ez így tovább, hogy megannyi elveszett lélek megannyi esztelen istenképhez imádkozzék: a Magyar Fokhagymafront (MAFOF) vezetősége úgy látta, eljött az idő, hogy az egyedüli igazi magyarországi hazafias erő, a Fokhagymafront főisten-jelöltet állítson.
Márpedig a főisteni pozícióra kevés fő méltó oly mértékben, mint korunk legnagyobb drámaírója és mozgalmunk egyik példaképe: Csurka István, aki egész életét a nyugati lilahagyma-termesztők valamint a vámpírok kultúrimperialista tevékenysége elleni küzdelemnek szentelte.

Továbbá Csurka István javaslatára beemeltünk stratégiai tervünkbe új pontokat: több politikát, több sorsot a színházakba! Kapjon végre teret a politikai színház!
Emellett követeljük, hogy a színházak élére ezután csak komoly politikai múlttal rendelkező emberek kerüljenek – elvégre a politika mindenhez ért! Nevezzék át Nokiás doboz Színházra a Komédia színházat!
A MAFOF vezetősége így ezzel a nappal megkezdeni utcai és webes kampányát Őszentsége Csurka István főistenné való jelöléséért, valamint a további említett nemes célokért.

Minden támogatónkat arra kérünk, hogy amennyiben módjában áll, szálljon be kampányunkba, mely október 22-én fog kulminálni az Új Színház előtti szimpátiatüntetésen! Jelentkezni a fokhagymafront@gmail.com címen lehet.

Az igaz magyar fokhagymagyar!

Alulírottak:
A MAFOF vezetősége és egy idetévedt tiroli turista
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr983311351

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyar dráma 2011.10.20. 13:31:44

Eddig nem kívántam belefolyni az Új Színház körüli vitába, bár én is hajmeresztőnek tartom Bruce Willis magyar hangja pályázatnak csúfolt irományát, védhetetlennek OrbTarlós döntését, és azt se értem, ha már mindenáron meg akartak szabadulni Márta Istv...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása