A Magyar Fokhagymafront (MAFOF) vezetősége üdvözli a Magyar Überdemokrata Köztársaság Fokhagymagyarország Szent és Sérthetetlen Kormányának legújabb ideáját, miszerint visszaállítják a hadkötelezettséget és az összes, 18. életévét betöltött, csatában bevethető magyar hazafit összeírják.

Frontunk emellett javasolja, és parlamentbéli képviselőin keresztül el is fogja érni, hogy ne csak a 18. életévüket betöltött férfiakat sorozzák be katonánának, hanem minden 2 hónapnál idősebb férfit, nőt és hermafroditát, ezzel is építve az össznemzeti együttműködést, és lehetőséget teremtve a fiatalabb és kevésbé férfiasabb hazafiaknak is a Haza szolgálatára.

Most, amikor csapataink vérre menő szabadságharcban állnak a magyarellenes zöldség-termesztők által vezetett Nemzetközi Valutaalap szorító karmai ellen, szükség van minden egyes igaz fokhagymagyar lélekre, hogy testben is kiálljon az Ügyünkért. A Valutaalap nem titkolt szándéka, hogy a magyar termőföldeket bazsalikommal, oregánóval, nyugati lila hagymával és más nemzetidegen növényekkel fertőzzék meg: fokhagymagyar harcostársunk, meddig tűrünk még?!

Csapataink és harci kecskéink bevetésre készen állnak! Előre a nyugati lilahagyma-termesztők ellen, a szabad Fokhagymagyarországért!

Az igaz magyar fokhagymagyar!

a MAFOF vezetősége 

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr883443083

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csapody Tamás véleménye a sorkatonaságról 2011.12.16. 12:20:02

Csapody Tamás, jogász-szociológus. Az Alba Kör és a Hadkötelezettséget Ellenzők Ligájának tagjaként a kilencvenes években a sorkötelezettség eltörléséért küzdött.Az általános hadkötelezettség 2004-ben úgy szűnt meg, hogy nem szűnt meg. A tényleges ...

Trackback: Újrakezdi működését a Hadkötelezettséget Ellenzők Ligája 2011.12.07. 12:46:52

Nem leszünk játékszerek szlogennel, és Hadkötelezettséget Ellenzők Köre néven indul újra, az 1993-ban alakult, de  2004.11.13-n működését felfüggesztett polgárjogi szervezet. A 2012-én hatályba lépő új alkotmány és új honvédelmi törvény értelmében...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nomad · http://szkaresz.blog.hu/ 2011.12.09. 05:01:57

A nemzeti pirítóskenyeret is be kellene venni a programba :)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.13. 12:30:49

@nomad: Jaja! És fokhagymás lángost is! Le a tejfölös-sajtososkkal!
süti beállítások módosítása