2011. március 4. - Budapest

A Magyar Fokhagymafront földalatti bázisán fogadta a Propaganda és Ideológiai Osztály vezetője a Német Almák Frontja Halle városi csoportjának vezetőjét. A baráti hangnemben lezajlott tárgyalás során a felek megállapították, hogy az idegen gyümölcs- és zöldségáradat ellen vívott háborúban kiváló partnerei lesznek egymásnak, valamint abban is megyezesére jutottak, hogy a a szóvicceket nehéz külföldire átültetni ill. a sztájliszt mindkét csapatnál elsőrangú munkát végzett. 

(MTFI - Magyar Távirati Fokhagymás Iroda)
 


4th March 2011 - Budapest

The Head of the Hungarian Garlic Front's Department of Propaganda and Ideology received the delegation of the Front of German Apples Halle. During the cheerful negotiations the two representants agreed, that their parties are going to have a marvelous future full of cooperations in the war against the foreign vegetables and fruits. Furthermore they've agreed, that the stylist of the movement did a really great job, and that it is almost impossible to translate word jokes into a foreign language.

(MTFI - Hungarlic News Agency)

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr512728352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása