Mi, a Front vezetősége mindig gondját viseljük hűséges szagtársainknak, szeretünk titeket, és Ti is minket, nem csoda, hogy 99.8%-tok újra megszavazott minket! Apáitoknak is szólíthattok! (Sőt, mostantól kötelező, hacsak nem kívántok átnevelő táborba menni Szibériába!)

A jövendőbeli Fokhagymagyar Überdemokratikus Népi Talicskaköztársaságának legfontosabb alapvető és összetartó pillére a család, egészséges mag család nélkül nincs fokhagymagyar!
Drága híveim, Ti is tudjátok, hogy a nyugati lilahagymák által manipulált bizonyos deviáns fajtalan erők szét akarják rombolni ezt az ősi összetartó intézményt, mint ragadozók szét akarják tépni a társadalmunkat, és ránk kényszeríteni buzeráns hajlamaikat. Könnyen érthető kézikönyvet írtam ezért a mag család (vagyis egy férfi és egy nő közti kapcsolat) értekéiről és lényegéröl. A fokhagymagyar nők ezentúl kötelesek ezen utasítások által élni! Ha nem, akkor a férj fel lesz hatalmazva felesége seggének élnáspángolására, a város háza előtt, amit adminisztrációs okokból feljátszunk videóra.

Kézikönyv nőknek:
Készítse el a vacsorát időben. Már reggel vagy akár elõzõ este tervezze meg, hogy a férjét finom vacsora fogadja, amikor hazaér a munkából. lgy adja tudtára, hogy gondolt rá, amíg õ dolgozott és gondját viseli a szükségleteinek. A férfiak többsége éhes, amikor megérkezik a munkahelyéről és a kedvenc ételének elkészitésével kielégíti a meleg fogadtatás iránti vágyát- Készüljön fe a fogadására. Pihenjen 15 perccel az érkezése elôtt, így ön friss és üde lesz amikor megérkezik. lgazítsa meg a sminkjét, tegyen szalagot a hajába és nézzen ki frissen. Az ön férje sok idõt töltött a munkahelyén fáradt emberek között. Legyen érdekes és vidám. A munkanapja unalmas volt és szüksége van egy kis szórakozásra, és az ön egyik kötelessége, hogy ezt biztosítsa. Csökkentse a zajt amikor a férje hazajön a munkából kapcsolja ki a háztartási berendezéseket és mondja meg a gyerekeknek, hogy ők is csendesedjenek el. Legyen boldog, hogy láthatja õt. Melegen mosolyogjon rá és mutassa ki őszinte vágyát, hogy teljesítené a kívánságait. Hallgassa meg, amit mondani akar és még ha önnek is sok mondanivalója van számára, ne tegye azt közvetlenül a hazaérkezését követõen. Először õ beszéljen, biztosan fontosabb dolgok kavarognak a fejében Önnél. Ne zavaıja. Ne panaszkodjon, ha a férje későn érkezik haza, vagy ha este el akar menni vacsorázni ön nélkül. Vita helyett, próbálja meg megérteni mekkora nyomás alatt van a munkája miatt.
Amikor otthon van, biztos pihenni és ellazulni szeretne. Végezetül, ne tegyen fel szükségtelen kérdéseket és ne gyanakodjon az ítélőképességében vagy fedhetetlenségében. Ne felejtse el, hogy õ a ház ura és mint olyan, mindig keresztülviszi a saját akaratát becsületesen és igazságosan.

A NAGY-követ

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr902962570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása