írta Nurit Palter alapján a MAFOF Júdeai Nagykövete

Hamarosan semmi szükség nem lesz arra, hogy megfűszerezed a marhahús szeletedet, mivel a teheneket fokhagyma ízesítésű szénával fogják etetni!

A júdeai Mezőgazdasági Minisztérium Állatorvosi Intézménye a közelmúltban végzett egy átfogó kutatását a húsmarhák táplálásáról. Ellentétben a fekete-fehér tejmarhákkal, a húsmarhák életük jelentős részét a szabadban töltik, és emiatt gyakran megfertőzik őket a kullancsok.

Dr. Varda Shkapf, által vezetett kutatás kimutatta, hogy a fokhagymás szénával etetett szarvasmarháknak olyan erős, szúrós szaguk lesz, hogy még a kullancsok is elkerülik őket. Azok a tehenek, amelyeket nem kaptak fokhagymát háromszor nagyobb eséllyel fertőződnek meg a kullancsoktól, mint azok, amelyek kaptak.

„Az eredmények világosan mutatják, hogy a fokhagyma távol tartja a kullancsokat” - mondta Prof. Dan Levanon, az Intézet vezető kutatója. „Tudjuk azt is, hogy fokhagyma felszívódik a tehenek húsába, és javítja annak ízét” - tette hozzá.

Akik aggódtak volna, hogy a tányérjukon lévő hús erős fokhagymaillatot fog árasztani, megnyugodhatnak: a kutatók azt mondják, hogy a fokhagyma íze és illata nagyon gyenge lesz, és ami fontosabb: a hús íze jelentősen javul.

Tehát előre Fokhagymagyarok! Terjesszük egyszerre a magyar fokhagymát és védjük meg teheneinket! Magyar fokhagymát minden magyar tehén elé!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr682721938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása