Harcostársaink!

Mi, az Olasz Paradicsom Front meghatottan szemléljük a Balkán-félsziget első és egyedüli radikális erőjének, a Magyar Fokhagymafrontnak a megalakulását. Ahogy nálunk is komoly gondot okoz a Keletről importált paradicsom, úgy komoly hatást fejt ki Magyarországon is a nemzetidegen fűszerek megjelenése. Kívánunk sok sikert a továbbiakhoz, és hisszük, hogy az IDEGEN ellen vívott harcban együtt fogunk működni a jövőben!

Harcos üdvözlettel,
az Olasz Paradicsom Front vezetősége

---

Compagni di lotta!

Noi, da parte del Fronte Italiano del Pomodoro vediamo con tanta commozione la nascita della prima ed unica forza radicale della Penisola dei Balcani, il Fronte Ungherese dell'Aglio. Come il pomodoro importato dall'Oriente crea dei problemi seri nella ostra patria, così la comparsa delle spezie estranee alla nazione ha degli effetti gravi in Ungheria. Vi auguriamo tanto successo per il futuro, con la convinzione che un giorno lotteremo spalla a spalla contro l'ESTRANEO.

Con saluto guerriero,
La direzione del Fronte Italiano del Pomodoro 

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr422723463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása