Kedves Fokhagymagyar Harcostársunk!

A Magyar Fokhagymafront (MAFOF) múlt heti tömegtüntetésén megjelent több millió elégedetlen, Fokhagymásabb Jövőt igénylő embert látva megbizonyosodott mozgalmunk vezetősége, hogy igenis a mi kezünkben van az ország Igazság felé vezető útjának kulcsa. Mi vagyunk a megoldás, Magyarország egyedüli igazi radikális ereje.

 

Most újabb veszély fenyegeti a fokhagymagyar ideológiai híveit: a nyugati lilahagymák által manipulált ifjúság tüntetést kezdeményezett a Dicsőséges Médiatörvény ellen, ami idáig sikeresen gátolta meg a mindenféle nemzetellenes foktalanhagyma-beszédet. Ez a helyzet tarthatatlan! Mi, a Magyar Fokhagymafront egy ellentüntetés megtartását látjuk helyénvalónak. Jöjjön el Ön is, amennyiben változtatni szeretne!

Ellentüntetésünkre március 15-én, 16:00-kor kerül sor az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, melyre sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját! Amennyiben részese kíván lenni eme történelmi eseménynek, lépjen kapcsolatba velünk: fokhagymafront@gmail.com!

Gyülekező 15:50-kor a Ferenciek terén. Megjelenés alkalomhoz illő öltözékben.

AZ IGAZ MAGYAR FOKHAGYMAGYAR!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr462735846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása