Látom, hogy programunk sokaknak nem világos. Ezért mindenképp szükséges néhány alaptételt közzétennem.

Mi a tettek frontja vagyunk. Az igaz demokraták szellemének parazitái, valamint a nemzet testének vámpírjai most már nem tűrhetőek tovább! Hovatovább! Ezért mi, a Magyar Fokhagyma Front az egyetemes, a történelmi, a biológiai, a geopo...litikai, a szellemi és az anyagi értékektől vezérelve e vérszívók tevékenységét minden leheletünkkel kiűzzük! Aki magyar, aki modern, aki felvilágosult, aki a helyi hagyományok híve, aki világpolgár, az tudja, miről beszélünk, miért és hogyan cselekszünk!

Elég a destruktív, Keletet és Nyugatot, Északot és Delet (!), Európát, Amerikát, Ázsiát, Afrikát, Ausztráliát, Antarktiszt idült áhítattal lelkendező ármányosokból! Ideje, hogy megvédjük a demokráciát, a nemzetet az avítt, valamint az idegen új eszméktől!
Cselekednünk kell! Fokhagymát és leheletet a boldogabb jövőért, a dicsőbb múltért...!

Több cenzúrát a szólásszabadságért! Több szigort a felhőtlen örömért! Kevesebb oktatást a polgári fejlődésért!
Afrikában éheznek, de nekünk van és mindig is lesz fokhagymánk!
Ezért küzdünk mi. Valamint egy tisztább közéleti levegőért.

a másik alelnök
Propaganda és Ideológiai Osztály
MAFOF

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr372744282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása