Mi, a Magyar Fokhagymafront vezetősége szolidaritásunkat fejezzük ki a spanyol uborkákkal, azokért a szörnyű meghurcoltatásokért, amiket az alaptalan rágalmazásoknak köszönhetően az elmúlt időszakban el kellett szenvedniük. A konspiráció mögött egyértelműen a Német Szeparatista Uborkamozgalom áll, akik ezzel a tettükkel is bizonyították, hogy a nyugati lilahagymákhoz hasonló aljas, erkölcstelen értékrend képviselői.

Kitartást, spanyol uborkatestvéreink! A fokhagyma ereje legyen veletek!

---

We, the Presidency of the Hungarian Garlic Front express our deepest solidarity with the Spanish cucumbers, who have to suffer an unforeseen discrimination because of the nonsense aspersions. It's obvious, that the German Separatist Cucumber Movement is behind this awful conspiration: they've proved that just like the Western lila onions, they represent immoral values.

Be strong, our Spanish cucumber-brothers! May the force of the garlic with you!

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr272948473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása