Őszentsége, a Führerin, az Anyakirálynő, a MAFOF Propaganda és Ideológiai Osztályának elnöke és alelnöke egy nemes, igazi fokhagymagyar fogadáson vett részt, melyet a MAFOF Németországi Konzulja tartott Germánia fővárosában, Berlinben, testvérpártunk, a Német Almák Frontjának egyik legintenzívebben támadott, nemzeti érzésektől mentes településén.

Ugyanakkor – föltehetőleg a dicső Almafront tevékenységének köszönhetően – több pozitív fejleményt is konstatáltunk a városban. A MAFOF Propaganda és Ideológiai Osztályának elnöke például a MAFOF-os delegáció szállása melletti sarkon lévő döner kebabosnál fokhagymaszószós dönert fogyasztott. A két szervezet közös ellenségét képező nemzetellenes curry helyett igenis magyar fokhagymaszószt használnak!

Emellett az Übermagyarországi csoport elégedettséggel vette tudomásul, hogy az Újzsinagóga épületét egy bizonyos Fokhagyma Edvárd (Eduard Knoblauch) tervezte – nem messze e barbár vallás székhelyétől pedig a ma múzeumként működő, a polgári életet bemutató Fokhagymaház (Knoblauchhaus) található.

Mindent összevetve úgy érezzük, Németország jó úton halad az elfokhagymásodás terén. Köszönettel tartozunk német testvéreink aktivitásának!

Előre a fokhagymagyar igazságért!

(Az ábrán épp az Elnök Úr látható, amint az előbb említett fokhagymás dönert eszi.)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymafront.blog.hu/api/trackback/id/tr833053826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása